Tuesday, April 26, 2011

my sister

















hye~korang nampak x gambar kat atas ni..haa..ni lah kakak2 aq yg gediks lagi poyos...haha~sory kak...jgn mara~hihi...okey2..arini sebenarnye aq nk cite siket pasal akak aq due orang ni...yg kanan tu akak aq yg first,akak aq tu...org kate muke kitorang ni serupe...tp mse dulu lah...umor dye 23 tahon..student kolej kejururawatan muar,johor..cantik n rajin~n my second sister yg kat sebelah kiri tu..dye akak adek aq,,,maklom lah muke dorang mmg sejibik sejibok same...dye tahon ni form 6 kat high school kajang...cute n bla3...tu je yg aq leh kongsi kat blog ni...thanks for read my blog~ :face39:

SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

1 sayang cik kucing:

kayana nur syasya said...

cantik nye akak first ko, yg second tu biase2 je...
haha~ jgn marah?!