Friday, June 10, 2011

My favourite crew in ShowDown 2011

hye semua =) harini aku nak buat entry pasal Showdown 2011. korang tengok tak Showdown ni? kalau tak tengok lagi, lain kali tengok tau ! ok lah. sebenarnye dalam banyak2 crew dalam Showdown ni, aku paling suke tengok HMC PHLOW and ROKUSTEPS menari. HMC PHLOW , aku memang suke crew ni sejak tahon lepas lagi. sebenarnye HMC PHLOW ni pernah masuk Showdown 2010. dorang kalau menari memang serentak. sedap mata memandang. kalau ROKUSTEPS pulak, crew ni pon best sebab dorang punye steps memang kretif walaupon kadang2 tak serentak sangat macam HMC PHLOW, tapi dorang masih boleh diterima lah oleh judges2.


ni lah rupa2 crew yang aku ceritekan tadi.

 

aku harap both crew ni dapat masuk final Showdown 2011. aku rase dorang layak untuk masuk final. tapi kalau tak dapat masuk final pon, dapat masuk semi final pon boleh lah. hmm, takpe minggu depan kita tengok macam mane crew2 ni. bertambah bagus ke? atau sebaliknye. 
 


SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

2 sayang cik kucing:

kAziShA said...

wan faiz rokusteps tu cousin saya..hehe aminnn final la hendaknya :)

faridah eizzati said...

@kAziShA

oh! yeke? wahh...best nye.