Thursday, June 16, 2011

first time ber-doodling

hey peeps, sebelum nih aku hanya menengok dan melihat  aje blogger2 lain buat doodle. so aku pun terlintas dalam fikiran nak mempunyai hasil doodle sendiri  tapi aku ni tak berapa confident lah. bukan apa dulu2 masa  Pendidikan Seni je mesti aku macam berok makye. serious tak reti melukis.hahaha~

now cuba tengok doodle yang saya hasilkan sendiri ! enjoy yaw !


 
*doodle pertama yang aku hasilkan


*doodle ke-2 yang aku hasilkan. lebih menarikkan ?


*doodle yang ke-3 ! cute kan?


apa macam? ok atau tidak? best jugak tau buat doodle nih. walaupun susah, tapi aku tetap berpuas hati even takde perfect mana pun. hee :) kalau sesiapa rasa2 nak doodle yang aku buat ni, tolonglah inform dulu ye. nanti anda akan dilabel sebagai copycat lak kan.

thanks lah kepada faridahnazurah cause dia lah yang menaikkan semangat aku untuk  membuat doodle sendiri. hope korang happy tengok aku punya doodle ni ! tips untuk korang yang ingin menghasilkan doodle sendiri macam aku ni, aku rase lebih baik korang buat doodle yang bertudung a.k.a doodle muslimah. sebab ia lebih mudah dihasilkan. enjoy yaw berdoodle !



SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

9 sayang cik kucing:

Cik Kay Jue said...

wah... leh share tak cm ne nak hasilkan doodle ni? meleleh air liur CKJ tgk.. jealous seh... mau coba jugak lorh.. huhu..

::fadxieza:: said...

Pandainye buat dooodles..
sy xreti pon..
:)

NUR AIN AZMAN said...

wahhhh, comel gilexx. nk jugak2! HEHE
tersangat ok taw dear. aen sker no 3 tuhhhhh :)

faridah eizzati said...

@Cik Kay Jue

haha~ thanks ye. anyway saye pon baru belajar. kalau nak try, try lah. test yang senang dulu.

faridah eizzati said...

@::fadxieza::

thanks ye . belajar lah buat doodle.

faridah eizzati said...

@NUR AIN AZMAN

thanks aen !

faridah eizzati said...

@NUR AIN AZMAN

kalau nak amek lah tapi credit tau.

kerisperak said...

eizzati buat doodle ni gune software ape? nk belajar jugak..(^_^)

najwa radz said...

awesome...suke...