Monday, June 6, 2011

TBR CONTEST BY NANA

hai sayang2 ku, harini aku dengan rendah dirinya nak join contest Nana ni. bukan ape just nak suka2 je. tapi kalau menang alhamdulillah, kalau kalah takpe aku boleh try next time. sebenarnya aku telah di-tag oleh akak aku untuk masuk contest ni. macam best je contest ni kan..


ok kawan2 jom kita tengok syarat2 yang ditetapkan oleh Nana
1. korang kenalah FOLLOW blog Nana dan sertakan anda follower keberapa dalam kotak comment  entry tu.

2. kita kena copy pastekan header Nana yang comel ni dan link kan ke blog Nana.

3. then, tulislah something about contest ni dan ape2 je.entry yang terbaik akan menang tau.

4. tag kepada 2 orang blogger.

5. bila dah siap kita kena hantar link entry kita kat Nana.


peserta contest ni akan dihakim oleh Assistant TBR berdasarkan entry mengenai contest tu sendiri. pemenang contest ni pula akan menerima hadiah:  jeng jeng jeng
Nana akan berblogwalking di blog pemenang dan secara automatiknya Nana akan promote blog si pemenang.
 aku saje je nak join contest ni, mane tau kot kot aku menang. boleh dapat traffic free. lagipun follower aku baru ada berapa je kan. so memang patut aku join. boleh tambah follower. hee :)

aku nak tag,
LIYANA




SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

2 sayang cik kucing: