Sunday, July 10, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty

hye peeps ! harini mood aku macam nak join satu GA. so, cari punya cari manalah GA yang sesuai untuk aku join, tetiba..aku jumpa satu GA yang memang sesuai untuk aku join. GA itu bertajuk Saya bertudung dan saya sangat Pretty. haha..comelkan dia punya tajuk. ala, macam biasalah aku masuk GA ni pon just cuba2 nasib je. nak tambah pengalaman. kalau menang kira bagus lah tu. GA ni dilancarkan oleh cik Dya.

                                   ni lah gambar aku memakai shawl.
                                   amacam? cun tak? hihi~~~
                                        (perasan pulak aku ni)
         
 aku harap korang dapat menolong aku dengan hanya meninggalkan komen korang di entry aku ni. aku tak mintak korang memberi pujian, korang komen seikhlas hati je. kalau korang malas sekali pon, korang just tulis satu huruf pon bolehlah. asalkan ada komen. sebab apa aku mintak korang komen banyak2? sebab pemenang akan ditentukan melalui bilangan komen paling banyak. jadi, korang tolong aku ye..

kalau korang nak join giveaway ni, korang klik SINI untuk butiran lebih lanjut. jom lah join giveaway ni. lagi ramai lagi bagus.

hadiah pemenang merupakan:
7 Pemenang utama akan menerima shawl ribbon setiap seorang. (No 1-7)
10 hadiah saguhati berupa 2 helai shawl setiap seorang. (No 8-17) 
 
opps! giveaway ni bermula 3 julai - 31 julai 2011 
                       
 aku nak tag,



SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

60 sayang cik kucing:

fiQ'Ra said...

awk cantik, dear~ gud luck tau ;) jom klik cni & komen erh ;)

Lily said...

Lawalah.. ^^

Gd luck ye :)

Fatin said...

comel :)
gud luck ! mng nnty share laa hadiah ^^ hihi ,

Aku Afzal said...

gudlak gudlak ~

CikYana(",) said...

Comel comel
Gudluck dear

Asha said...

all the best dear..=)

♥ NashaAtie ♥ said...

Comel :)

syaidatulna sazuwana said...

sweet :)

hana nabihah said...

menarik ar shawl tuh !

hana nabihah said...

best of luck oke ? :)

Bluewendy said...

sgt chantek dear..=)gud luck!

a f i f a h s w e e t said...

LAWA !!!! :)

faridah nazurah said...

good luck weyh. nanti aku tolong promote kau kat blog ye, wahai adik ku yg gedik!

miA said...

awak cantik lah serius.mia pon nak masuk cuma tak suka pakai shawl,so bad kan ? anyway goodluck ! :)

cik tikah said...

all the best! :)

DiyLicious LycheePee said...

cute.. :D

harrazdani said...

awak sgt cute bertudung......dari hati yg tulus ikhlas...........

cik kacak said...

lawa sayang , HHE

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/buntu-nye-kepala-yang-amat.html

ashafanie said...

gd luck.. singgah tnggal komen kat entry jgk

http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/07/etongs-me-and-mirror-contest.html#comments

Sally Yatiey said...

goodluck ;D
Cantikkkk ^_^

aFiQah NaDzRi said...

cute2...
gud luck dear...
k0men2 entry sy gak...
tanks...^__^
http://pikacutegurl.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

beLLa said...

sweet je! gudluck yea dear ^^

Queen F said...

all the best adik manisss :)

Wanie said...

good luck dear :)

Ceria Gurlz said...

good luck n awak nmpk chantekk ^_^

Ain Shakirah said...

u look so gojes...btw, len kali edit jgn byk sgt erk. hilang ketulenan gmbr yg dh already beauty tu :)

dak eina said...

cumill :)

gud luck!!

azeelia azman said...

cantekk.gudluck nway. :)

aimi ... said...

.. cute lah.. comell la.. jeles ... hihi~

nor shazieyda said...

comel!!

Ǥнαи said...

Lawa awhh . ! :DD

Syatmy said...

cun dowh~~ gempak!!

amal said...

Good Luck okay !

izzati jerr said...

chantek lah shawl cam tuanyer gak!! nice sgt!!

Dyra :) said...

so cutee ! :)

Anonymous said...

comel siot!

miSz apPLe said...

gUdlUck yE! niCe..

Walnut Shoppe said...

nice blog :)
mcm tuannya :)

http://walnutshoppe.blogspot.com/2011/07/butterfly.html

.MieraErul. said...

cute ! good luck yaww :]

farah jamil said...

good luck :)

faridah nazurah said...

haha sape yang ingat gambar ni diedit2 bagai memang kelakar :) dah sah2 snap guna webbie kan kan kan?

SyUhAdA said...

gudluck ye..

Miss Deamy said...

gud luck ^_^

faridah eizzati said...

@fiQ'Ra

thanks ye..

faridah eizzati said...

@Lily

thanks lily my dear !..

Solehah_SS97 said...

sweet!=)

Puteri said...

nice !

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Good Luck ya ^_^

izzati jerr said...

all the bez!! cun!!

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

awk cntik dan sgt preetyyy *__*
saya jeles hehehe
comel!

LuvIeka said...

awk cute sgt..=))
good luck oke !..;)

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah

http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

Nurain Suhada said...

comel la sayang.. ain pun join jugak, jom komen :)

http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Ezad Skytech said...

all the best and gudluck ye...heee (^^,)

shishi.. said...

cun laa...

aten qylah said...

cantik ! gaya ala-ala model :).Aten pun join.btw gudluck

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

abazilah said...

goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

afriana razman said...

Comel ! goodluck ea !:) Jom comment sini blik :)

iMBobo said...

ramai juga yg join ni..gudluck ye!

Cik Dya said...

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!