Sunday, July 3, 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE


hye korang :) harini aku nak join giveaway. first time aku join. ala..just suka2 je. harap2 dapat lah ye. hehe :) sebenarnye, giveaway ni adalah pertama dibuat oleh cik Dil ni.

ni lah banner giveaway cik Dil
 

untuk giveaway ni, cik Dil akan hadiahkan:
1 Banner Blog Flash 130x130 + 1 Doodle Free untuk 5 pemenang bertuah
*Banner blog yer..bukan header tau*

pemenang giveaway ni akan dipilih menggunakan True Random Number Generator.

giveaway ini akan bermula pada 2/7/2011 sehingga 31/7/2011

syarat-syarat penyertaan
  • Buat entry bertajuk GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE dan link kan ke blog cik dil.
  • Copy Banner GA dan letakkan dalam entry tersebut
  • Follow blog ini *untuk pastikan korang terima update pasal GA ni tapi tiada paksaan*
  • Tag 2 orang rakan blogger yang lain
  • Dan copy kan url entry tersebut dan letakkan dibahagian komen entry cik dil

jom lah kita join beramai-ramai. kalau ramai lagi best, kan3? hehe :) doakan aku menang ye. hee~ bye2.

sebelum itu, aku nak tag,
ahda
zakirah

SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

2 sayang cik kucing:

cik Dil said...

hye dear, thanks join GA dil..good luck tau..^^

faridah eizzati said...

@cik Dil

thanks ya !