Friday, August 19, 2011

Apa pendapat korang?

hye peeps,, aku terasa macam nak buat segmen lah. aku sekadar boleh buat segmen doodle je. tapi nak buat title apa ye untuk segmen tu? korang boleh bagi pendapat tak? kalau siapa yang bagi pendapat untuk nama segmen aku tu, akan dimasukkan dalam bloglist aku.. hehe ada ke yang berminat nak tolong aku?






SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

14 sayang cik kucing:

EYFAalias said...

segmen doodle? maksudnya nak bagi doodle free ke? nak suruh buat doodle paling cantik or what? tak detail.

faridah eizzati said...

@EYFAalias

ohh actually haritu ada buat doodle. so rasa macam nak buat segmen untuk bagi orang lain doodle yang dh disiapkan tu :)

fieha said...

tajuk segmen:GA doodle sempena hari raya :)
x tau nk bg tajuk apa..hehe

Myera Nyera said...

segmen: first doodle untuk GiveAway.

Myera Nyera said...

atau,

segmen: GA doodle pertama untuk follower?

iMBobo said...

Segmen Freebies : Doodle by Faridah Eizzati hehe apa2 pun tak kisah..yg pasti mesti ramai join hehe..iMBobo support!! :D

Si Pujangga said...

salam kenal..
wah doodle free ke? laki punye ade x? :) nk2.. haha..

segmen : doodle riang ria raya?
@ doodle cik faridah ke..

faridah eizzati said...

@fieha

thanks sebab sudi tolong saya yang sedang buntu ni :)

faridah eizzati said...

@Myera Nyera

thanks ye sebab sudi komen :)

faridah eizzati said...

@iMBobo

huhu thanks sebab support saya untuk menganjurkan segmen ni :)

faridah eizzati said...

@Si Pujangga

thanks sudi komen :)

izzati jerr said...

all the best yerp!! dtg bg support!!:)

yayath said...

yath nak support jugakkk:)hehehe

segmen : Faridah bersama doodle punya Giveaway:)

hehe

faridah eizzati said...

thanks sebab bagi support u all :)