Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK

 ^click to join this segmen

hye korang :) haa..untuk malam ni aku nak join segmen dari TIA pulak. actually, ini first time aku join segmen TIA ni. orait, now aku nak tanya korang rasa blog aku ni berat tak? hee~ aku rasa berat lagi aku daripada blog ni. hehehe..
takpe lah nanti korang kutuk lah blog aku either berat atau tak okey.


SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

20 sayang cik kucing:

iMBobo said...

blog ni ringan :)

nana89 said...

xberat pown..biasa2 aja..=)

Freaky said...

blog ni x berat dan cepat habis loading.. bagus :D

faridah eizzati said...

@iMBobo

thanks sebab komen ye :)

Ezad Skytech said...

wahh..blog ni laju je loading..
check kat numion.com..bawah 4 saat tu..hee~

Myera Nyera said...

yup. ringan. cepat loading :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

aisehman , sesaat je dah muncul blog ni .. ringan ! thanks join :)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

ringan3...

faridah eizzati said...

@nana89

thanks ye sebab sudi memberi komen dekat blog saya ni.

faridah eizzati said...

@Freaky

hey freaky! thanks. lain kali singgah lagi ye. hehe:)

faridah eizzati said...

@Ezad Skytech

wahh! 4 second je loading?? haha:)
btw thanks ye sebab sudi komen dekat blog saya.

faridah eizzati said...

@Myera Nyera

thanks myera :)

faridah eizzati said...

@tia @ Ini Kisah Tia

sesaat je?? wah, ada mashunk ni. haha:)

faridah eizzati said...

@Noriko Miyosyi Aizawa

thank you3 haha:)

Shaherah said...

tak berat.. ok jek ^_^

Shaherah said...

tak berat.. ok jek ^_^

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni nice, sgt ringan, i like ^_^

izni said...

tak berat pon .
ringan sangat sangat .
:)

yayath said...

x berat...sangat ringan n sedap mata memandang:)

anamizu said...

hai zati..
cik ana singgah dr segmen ni..
blog zati ok je x berat pon..hehe












luv:
cik ana ^____^