Sunday, August 21, 2011

Segmen Freebies : Doodle by Faridah Eizzati

 Entry Melekat Melekit

Yeah akhirnya, aku dapat jugak buat segmen. a big thanks to all for supporting me. hehe tapi dalam banyak2 tu aku tertarik dengan satu pendapat ni. iMBobo yang bagi aku idea buat title cmni. yg lain jgn takut, korang semua dimasukkan dlm bloglist..


korang nak join? senang je..
1. Follow aku ( tak diwajibkan, hanya digalakkan je)
2. Buat satu entry yang bertajuk : "Segmen Freebies : Doodle by Faridah Eizzati"
3. Letak header aku yang tak seberapa ni --->

4. Link kan ke blog aku .
5. Describekan doodle macam mana yang korang nak. aku akan cuba sedaya mungkin.
6. Hanya terbuka untuk 20 orang yang terawal je dulu.

Kalau segmen ni memberangsangkan, aku akan buat untuk batch yang kedua pulak ye.. 

SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

3 sayang cik kucing:

kayana nur syasya said...

beb , aku join tau . nii link :http://syasyaz.blogspot.com/2011/08/segmen-freebies-doodle-by-faridah.html . then kalau cre dye slh , kau bgtahu la aku .

kalau boleh , aku nak doodle yg cute2 . nnt , pepandailah kau wat . hehe ~

Ninie said...

Suka2!!! I'll join...follow me too at Diary.Nie's Gallery

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

SUKA HELLO KITTY AWAK! COMEL!

EYFAalias said...

sempat tak join ni? hehehe

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/08/segmen-freebies-doodle-by-faridah.html