Sunday, October 2, 2011

Kontest Blog Comel Tapi Kemas



hye my superb peeps :) harini saya nak mengajak korang semua join contest yang saya join ni. nurin hanani dan asmaa. walaupon hadiahnya tidak berbentuk sejumlah wang atau topup dan lain2, but it still interesting.
for your information, aku suka tengok contest yang ramai orang yang join. yang mendapat sambutan para bloggers. aku benci kalau nampak contest yang tak sampai lima orang pon yang join. so, hope korang boleh lah join contest ni ye sayang!

tags,
all my superb followers


SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

2 sayang cik kucing:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa di pangil sayang!!!....hehehe....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

Asmaa' Afiqah said...

Thanks for joining this contest ! :D sila check list blog kamu di blog Asmaa' . :D