Monday, October 10, 2011

MADDI JANE! fuhhh!!!


hye peeps! :) aduh..lamanya aku tak post entry kan? hmm, tu lah aku sebok sikit sejak kebelakangan ni. kesian blog aku nih. aku tak post, orang yang masuk pon sikit.

korang nampak tak gambar girl yang cute dekat atas ni? haish...takkan korang tak kenal kot. haa..ni lah maddi jane. kagum gila aku dengan dia ni. baru berumur 12 tahun, maddi jane ni dah masuk MTV Online Music Awards. dah lah comel, pandai menyanyi pulak tu. teringinnya aku nak jadi macam dia. 

jom kita tengok cover maddi jane yang paling aku suka :)
 

 hopefully, korang akan terhibur !

p/s : harap-harap lah aku akan menjadi seorang penyanyi kecil yang berbakat besar. tolong doakan aku ya.. :) 

SuKE??SILA LIKE N cik kucings suruh komen!! :)

1 sayang cik kucing:

I K A :) said...

ika pun suka gak kat meddi jane ni ^^ sweet .